Recollida de comandes

La cooperativa te una xarxa molt ampla de distribució i diferenciam els varis punts en grups de consum i punts de trobada.

QUÈ ÉS UN GRUP DE CONSUM DE PRODUCTES ECOLÒGICS?

Un grup de persones es reuneixen i s’organitzen per consumir. Normalment hi ha unes tasques mínimes, que es fan per torns (repartir les senalles, fer les comandes, pagar als agricultors….). El grup s’organitza i decideix el que vol fer i com ho vol fer (quins productes volen consumir i de quin productors, si es volen relacionar amb altres grups de consum i fer comandes compartides, si volen fer jornades de feina al camp, si tenen interès en participar en activitats de difusió, jornades d’intercanvi, etc.). El grup necessita un local on fer la recollida i repartiment dels productes que es consumeixen. Es tracta d’una iniciativa que va més enllà del fet de consumir ecològic simplement perquè es sà. És un consum en grup, on són importants la cooperació, la relacions humanes i socials, la participació, el consens i l’autogestió. Per formar part de un dels varis grups de consum sempre s’ha de contactar primer amb ells. Si en es teu poble encara no hi ha un grup de consum i estàs interessat en formar-ne un no dubtis en contactar amb nosaltres!

QUÈ ÉS UN PUNT DE RECOLLIDA/TROBADA D’ALIMENTS ECOLÒGICS?

Simplement és un punt de distribució. Es fixa un lloc, dia i hora on diverses persones, de forma individual, van a recollir i pagar les senalles de verdures que prèviament hagin encomanat. Si coneixes una tenda o local que li pugui estar interessat en formar part de la xarxa de punts de trobada de Això és Vida contacta amb nosaltres!


Anuncis